Hard4MS

 

Hard4MS is een feest dat is ontstaan om geld op te halen voor onderzoek naar MS.
MS is een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel die men graag onder controle wilt hebben, het liefst op korte termijn. Om dit echter te realiseren is er meer onderzoek nodig. De oorzaken zijn onbekend en het ziektebeloop is onvoorspelbaar. Tot nu toe is er nog geen genezend medicijn gevonden, waardoor het een enorm lastige ziekte is om te controleren. Het Nationaal MS Fonds wordt tot op heden nog niet ondersteund door subsidies van de overheid en is daardoor volledig afhankelijk van donaties, giften en sponsoren.
Begin 2013 heeft iemand in onze vriendengroep de diagnose gekregen dat ze de ziekte MS heeft, een mededeling die haar leven in een klap veranderde. Persoonlijk treft ons deze vreselijke ziekte dus ook. Dit gaf ons als organisatie in 2015 het idee om een Hardstyle event te organiseren waarbij wij de totale winst hiervan doneren aan het MS Fonds.
Tijdens onze eerste editie in 2016 in de Loft in Arnhem mochten wij met namen als Scope DJ, Jason Payne, D-Sturb en Sound Freakerz ruim 300 bezoekers verwelkomen. De totale winst die wij hierbij konden doneren bedroeg €1075,82. In 2017 hebben wij de 2e editie van Hard4MS georganiseerd in Luxor live te Arnhem. Hier mochten wij met namen als Delete, D-Sturb, Jack of Sound, Jason Payne, Thera ruim 500 bezoekers verwelkomen! De totale winst die wij na deze geslaagde editie konden doneren bedroeg zelfs €2031,42! In 2018 hebben we met namen als Darkraver, Sub Sonik, D-sturb, Regain maar liefst €3116,66 weten op te halen.
Ook in 2019 hopen we weer een heel mooi bedrag binnen te halen voor onderzoek naar MS.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Venema

 

Nogmaals dank:

Aftertoucher *
Bass Chaserz * Blackout * Blear [2] Bodyshock *
Charter [3] * Core-Maniac *
D-Master * D-Sturb [3] * Dark Chemistry [2] * Dark Pact [2] * Deimos * Delete * Desnar * DJ Bazzy * DJ Kasparov * DJ Luna * DJ Morbius * DJ Psyco * Drone *
Fanatic * Freestyle Maniacs *
Hardcraft *
Inner Heat *
Mc I See * MC Livid * MC Renegade *
Jack of Sound [2] * Jason Payne [3] * John Harris * Jones *
Keltek * Kronos *
Matt Fasten *
Neroz *
Quasar *
Regain *Resist * Respite * Restrained * Riot Shift * Rough Nation *
S-kill * Saphera * Scope DJ [2)] * SEOS *Sound Freakerz * Speakerfreakz * Steve Vandal * Sub Sonik * Syntax MC [2] *
Tartaros * The Darkraver *The Pitcher * Thera [2] * Titan * Trilok & Chiren * Twice [3] *
Unresolved *
Vantage Point *